مواقع مراهنات
Bugun...



Boyabat 1868 spor İlk Maçında Erfelek spor Karşısında 2-0 Galip Geldi

Boyabat 1868 spor kulübü bugün Boyabat Daylı stadında Erfelek spor ile karşı karşıya gelerek ilk maçını yaptı.Saat 13.30 başlayan karşılaşmayı saha içinde hakem Selçuk Demirci yönetirken, Salih Sayan ve Ozan İskender yardımcı hakem olarak maçı yönettiler.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2020 13:07

Boyabat 1868 spor İlk Maçında Erfelek spor Karşısında 2-0 Galip Geldi

Karşılaşmaya Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer  Şimşek Dikmen eski Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, Boyabat Ak Parti İlçe başkanı Ferhat Yıldız, Yıldız mahallesi muhtar adayı Mustafa Teke tirübünde maçı izleyenler arasındaydı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan her  iki takım ilk yarıda kıyasıya mücadele verdiler.Her iki takımın futbolcuları her ne kadar ataklara kalsalar da bir türlü golü yakalayacak pozisyon bulamadılar.  İlk yarıyı golsüz bitiren her iki takım 2. yarıya yine ataklar ile başladı. Defansları sağlam tutan her iki takımın futbolcuları  ikinci yarıda gol pozisyonu ararken, 2. yarının ilk 10 dakikasında Boyabat 1868 sporlu Timur Gül  yakaladığı pozisyonda topu Erfelek sporun kalesinde filelere  göndermeyi başardı 2. yarıda golü yakalayıp 1-0 üstünlük elde eden Boyabat 1868 sporlu futbolcular ve seyircilerde oluşan coşku takımın oyun şeklini değiştirdi. 2. yarıda gol yiyen Erfelek spor beraberlik için ataklarını her ne kadar hızlandırmaya çalışsa ise Boyabat 1868 spor 1-0 galibiyet bununla sınırlı kalmadı. Topu aldığı anda Erfelek spor kalesine gönderen Ekrem Gökçe attığı bu golle karşılaşma 2-0 oldu. Boyabat 1868 spor yakaladığı pozisyonlar gole çevirmesi ile karşılaşma 2-0 sona erdi

 




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Davut Koçyiğit




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİNOP Haberleri

Henüz anket oluşturulmamış.
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI