مواقع مراهنات
Bugun...



Boyabat’ta trafik ekipleri sürücülere bayram şekeri ikram etti

Boyabat’ta trafik ekipleri sürücülere bayram şekeri ikram etti Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Boyabat’ta Bölge trafik istasyonunda görevli trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere bayram şekeri ve kolonya ikram ederek, trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 28-06-2023 17:10

Boyabat’ta  trafik ekipleri sürücülere bayram şekeri ikram etti

Boyabat’ta  trafik ekipleri sürücülere bayram şekeri ikram etti

 

Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken  Boyabat’ta Bölge trafik istasyonunda görevli  trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere bayram şekeri ve kolonya ikram ederek, trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Karayolu üzerinde gerçekleştirilen denetimlerde trafik polisleri sürücülere ve yolculara bayram şekeri ikram ederek, trafik kurallarına uyulması konusunda hatırlatmalarda bulundu. Sürücüleri aşırı hız, hatalı sollama, emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonu kullanımı gibi konularda uyarılarda bulundular

Boyabat Bölge Trafik İstasyonu Ekiplerin denetimlerine takılan bazı sürücüler ise ceza yiyeceklerini zannederken, polisler bayram şekeri ve kolonya sürprizi ile karşılaşınca şaşırdı. Yapılan uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren sürücüler, duyarlılıkları dolayısıyla trafik ekiplerine teşekkür ederek herkese iyi bayramlar diledi.

 




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Davut Koçyiğit




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Henüz anket oluşturulmamış.
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI