مواقع مراهنات
Bugun...



"Kaybolan Otizmli İbrahim Halen Aranıyor "

23 Nisan 2020  Sinop’ta pazartesi günü evlerinin penceresinden kaçarak kaybolan, ikiz kardeşlerden otizmli 5 yaşındaki İbrahim Ay’ın  bulunması için arama çalışmaları tüm hızı ile sürdürülüyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2020 18:48


Yaklaşık 300 kişilik ekip, sisle kaplı köydeki ormanlık alanda 5 yaşındaki  küçük çocuğu arıyor.

Sinop Eymir köyünde, evlerinin penceresinden kaçtığı düşünülen, ikiz kardeşlerden İbrahim Ay, pazartesi günü saat 11.00 sıralarında kayboldu.  İhbar üzerine, jandarma, polis, asker, AFAD ve avcı ile Off Road ekiplerinden oluşan yaklaşık 300 kişi, mahallede arama çalışması başlattı. Otizm rahatsızlığı olduğu belirtilen kayıp çocuk, her karış karış aranıyor

‘NE OLUR ONU BULUN’

Kayıp çocuğun annesi Şükran Ay, ‘İkizlerim ayrıldı birbirinden, çocuğumun bulunmasını istiyorum. Başka bir şey istiyorum. Daha önce de bir yerlere gidiyordu ama bulup getiriyordum. Ama şimdi bulamadım, hemen jandarmayı aradım. Otizmli benim çocuğum, ne olur onu bulun’ dedi.Baba Recep Ay ise, ‘Camdan dışarı kaçmış ama nereye gitti bilmiyoruz. Her yeri aradık ama bulamadık. Otizm hastası ve birçok şeye tepki vermiyor. Daha önce de dışarı çıkıyordu ama yakın yerlere gidiyordu. Ekipler de seferber olmuş durumda herkese teşekkür ederiz. İnşallah bir an önce bulunur’ ifadelerini kullandı.

 

Tüm bölge didik didik ediliyor ve 5 yaşındaki İbrahim Ay aranıyor

Anne "Devamlı kaçıp kayboluyordu ama buluyorduk”

Anne Şükran Ay ” Ne olur oğlumu bulun “diyerek yalvarıyor.

 




Kaynak: Ezgi FM

Editör: Haber Merkezi




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Henüz anket oluşturulmamış.
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI