مواقع مراهنات ギャンブル сайты ставок المواقع المثيرة
مواقع مراهنات смотреть порно онлайн ギャンブル
Bugun...


Gölge Adam

facebook-paylas
BİR BAŞKA AÇIDAN KORONAVİRÜS
Tarih: 16-03-2020 09:27:00 Güncelleme: 16-03-2020 09:27:00


Küresel güçler her zaman ki gibi; oyun içerisinde oyun oynamaya devam ediyorlar.

Okumayan, araştırmayan ve algıyla hayatını devam ettiren insanlara göre bazı yazılar komplo teorisi gibi gelebilir. Allah c.c. nın kullarına ilk emrinin Oku olduğu ve bir çok ayette de akletmesi emredildiği halde, akıllarını şahıs ve güce ipotek verenlerin bazılarına göre  de her şey  komplo teorisi gibi  gelebilir.

Siyonizmi ve kürsel  güçlerin çalışma şekillerini bilen  bazı insanların yaptıkları tesbitler;  o an için kabul görmese de zaman içerisinde birçok tesbitin ne kadar yerinde  olduğuna tarih şahitlik etmektedir.

En son olarak Çin’den başlayıp bütün dünyaya yayılan son virüsle birlikte senaryonun belli bölümlerinin de sahnelenmekte olduğuna tanıklık etmekteyiz.

İlerleyen zaman dilimi içerisinde Cinsiyet teorisi, yapay zeka, sanal gerçeklik, internet bağımlılığı, İnsanlara çip takarak kontrol altına almak, tek dünya vatandaşlığı, cinsiyetsiz  toplum, robot teknolojisi, tek dünya dini, emoji alfabesi, sanal para vb.gibi küresel hedef ve projelerin hayata geçirilmesinin ön hazırlıkları ve provaları olarak okumak daha mantıklı gelmektedir. Bunların her birisi ve birbirleriyle bağlantıları, sayfalarca açıklanması gereken konular ve örnekler içermektedir.

Bütün Dünyada hissedilmeye başlayan ve tedavisinin henüz bulunmadığı bildirilen bu hastalıktan korunmak için başta ülkemiz ve diğer ülkelerin aldığı tedbirleri olumlu bulmakla birlikte vurguladığımız konu, küresel güçlerin hesapları ve bu hesaplar doğrultusunda bütün dünyayı laboratuvar gibi kullanmalarıdır.

Okul, cami, kilise, kışla, kreş, yurt vb yerlerde geçici olarak tatil vb tedbirlerin alınması ihtiyacı. Kabe’nin geçici olarak ibadete kapatılması. Dünya da panik havası estirilmesi.  İlerleyen dönemde belki toplu taşımayla ilgili de farklı tedbirlerin alınmasını gerektiren çalışmalar da olabilir. Göz tarama sistemleri, çip takılmaları ve paraların virüs barındırdığından bahisle sanal paradan  şimdiden  ciddi ciddi bahsedilmeye  başlandı bile.

İnsanlara sözde sağlık gerekçesiyle çip takılarak her davranışının izlenmeye başlanması ve gerekirse de o şahısların hayatlarına bile son verilebilmesi artık çok kolay hale gelebilecek.

Kimlik kartı vb kartların tek çipli kartta toplanılması da sanal para ve tek dünya vatandaşlığının alt yapısını yavaş yavaş oluşturmakta.

Dünyayı ve insanlığı laboratuvar olarak gören ve kullanan bu egemen güçler;  zaman zaman ihtilallerle, zaman zaman din kisvesiyle, zaman zaman devrimler ve halk ayaklanmaları, zaman zaman biyolojik silahlar ve zaman zaman da demokratik okus pokus yöntemleriyle de ülkelerin sistemleri ve yönetimlerine müdahale ederek oyun ve güçlerini devam ettirmektedirler.

Şüphesiz ki Allah c.c. her şeye gücü ve kudreti  yetendir. İmtihan dünyasında hem insanları hem de firavun ve belam  benzerlerini ; zaman zaman mühletler de vererek sınamaktadır. Hikmetinden sual olmaz. Bazen da bir sivrisinek bile firavunların başlarının belası olabilmektedir.

Hakkın ve haklının yanında olmak ta, zulmün yanında ve askeri olmakta insanların kendi iradelerindedir.

Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,

Hak bela vermez kul azmadıkça….

 

 

 





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Henüz anket oluşturulmamış.
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI