مواقع مراهنات ギャンブル сайты ставок المواقع المثيرة
مواقع مراهنات смотреть порно онлайн ギャンブル
Bugun...


Gölge Adam

facebook-paylas
BİLGİ KİRLİLİĞİ Mİ YAŞIYORUZ?
Tarih: 06-06-2020 09:28:00 Güncelleme: 06-06-2020 09:28:00


Koronavirüs salgını nedeniyle en fazla kayıp veren ülkelerden İtalya'nın bu pandemi nedeniyle yapılan otopsi ve sonrasında uygulanan tedavi yöntemlerinden sonra, şimdi de bu konuyla ilgili olarak Alman hekim Dr.Med Claus Köhlein'in açıklamaları da kafaları iyice karıştırarak bir yerlerde bilgi kirliliği ve karartması mı şeklinde sorulara neden olmaktadır.
Sağlık Bakanlığımızın çok sistemli çalışmalarının milletimiz için rahatlatıcı sonuçlar doğurduğu ortada olduğu halde, bu tür bilimsel makaleler kafa karıştırmaya devam etmektedir.
Ünlü Alman hekim, Dr.med Claus Köhnlein'in açıklamaları
"Dünya Sağlık Örgütü isteği ve yönlendirmesi sonucunda, 24 saat yalan haberler yapılmakta. Boğaz ağrısı, nefes darlğı ve öksürük şikayeti ile gelene test yaparsanız, pozitif çıkması normal. Ve asla test sonuçları gerçek değil. Test olayı, düşülen tuzağın birinci aşaması... Test sonucunda yapılan tedavi ise tuzağın ikinci aşaması...
Testin pozitif çıkmasıyla, yüksek miktarda kortizon ve ağır antibiyotikler devreye giriyor. 'Korona tedavisi' diye uygulanan şema, başka rahatsızlığı olan insanların ölümüne neden oluyor. Korona değil, 'korona tedavisi' öldürüyor. Ölüm arttıkça ve hastanaler test tuzağına düştüğü için, hasta sayısı artıyor ve panik her geçen gün büyüyor.
Eğer, dünyaya verilmiş olan panik havası ve test mecburiyeti olmasaydı, boğaz ağrısı ve öksürük şikayetleriyle gelmiş olan insanlara eskisi gibi ilaçlarını verip dinlenmelerini isteyecektik. Her şey seyrinde gidecekti ama bu artık mümkün değil.
Doktorlar, önüne konan tedavi şemasına, uymaya mecbur ediliyor. Eskisi gibi insiyatif kullanmaları mümkün değil. Ayrıca hekimler üzerinde büyük bir baskı ve panik var.
Lancet, ünlü tıp dergisidir. Bu dergide yazılanlar kanun niteliğindedir. 50 yaşında hayatını kaybeden bir insandan söz ediyor. Bu insan, boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle gelmiş. Bu insana yüksek miktarda, 600 miligram kortizon verilmiş. Üstüne ağır antibiyotikler ve vücudun bağışıklık sistemini çökerten ilaçlar verilmiş. Ve neticede bu insan, hayatını kaybetmiş ve tamamen hekimlerin hatası.
Olmayan bir salgından, insanlar ölüyor.
Ülke liderleri, koltuklarını korumak için, bu "kumpasta", bilerek veya bilmeyerek rol almışlardır. Dünyada oluşan panik havası, haklarda liderlere karşı "önlem almadı" baskısı doğurmakta. Liderler de oluşan baskıdan kurtulmak için, 'küresel kumpasa' boyun eğmek zorunda kalıyorlar.
Aslında panik ve korku dışında, hiç bir şey yok. Her şey normal seyrinde, ölümler virüsten değil. Korku ve panik, tedavi adı altında hekimlerin uygulamaya mecbur bırakıldıkları süreç, ölümlerin asıl nedeni...





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Henüz anket oluşturulmamış.
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI