مواقع مراهنات
Bugun...



Boyabat'ta Çağırdığı 112 Ekibine Tekme Tokat Girdi! 11 Yıl Ceza Aldı

Geçtiğimiz Temmuz 2017’de Boyabat'ta Alibeyli köyüne misafir olarak gelen Vezirköprü’de ikamet eden bir vatandaşın 112 servisini rahatsızım diyerek arayıp verilen adrese gelen sağlık görevlileri U.T., B.N.D. ve B. S’ye sözlü ve fiziksel saldırıda bulunan Süleyman Y., Jandarma tarafından gözaltına alınarak ifadesi alındıktan sonra hakim karşısına çıkarılmıştı.

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2023 11:51

Boyabat'ta Çağırdığı 112 Ekibine Tekme Tokat Girdi! 11 Yıl Ceza Aldı

Geçtiğimiz Temmuz 2017’de Boyabat'ta  Alibeyli köyüne misafir olarak gelen Vezirköprü’de ikamet eden bir vatandaşın 112 servisini rahatsızım diyerek arayıp verilen adrese gelen sağlık görevlileri U.T., B.N.D. ve B. S’ye sözlü ve fiziksel saldırıda bulunan Süleyman Y., Jandarma tarafından gözaltına alınarak ifadesi alındıktan sonra hakim karşısına çıkarılmıştı.

Edinilen bilgiye göre, 112 görevlisi U.T. 5 gün, B.N.D. 3 gün, B.S. ise 3 gün iş göremezlik raporu aldı. Boyabat Adliyesinde görülen davada, hakkında cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, hakaret gibi suçlardan açılan dava geçtiğimiz günlerde sona erdi. 112 Acil  çalışanlarına yaptığı bu olaydan yargılanan Süleyman Y. 11 yıl hapis cezası aldı.

Süleyman Y.'nin daha önce Diyarbakır’da aynı suçları işlediği ve 6 yıl hapis cezası aldığı bildirildi.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Davut Koçyiğit




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Henüz anket oluşturulmamış.
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI