مواقع مراهنات
Bugun...



İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi İYİ Parti Boyabat İlçe Kongresi gerçekleşti Mithat Mor güven tazeledi

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2022 16:16

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı  Kongrede  Mithat Mor İle  Devam Dedi

03 Aralık Cumartesi günü Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen İYİ Parti Boyabat 3. İlçe Olağan Kongresinde Başkan Mithat Mor güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi salonunda yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kongrede konuşan Başkan Mithat Mor ‘’Ne Mutlu bizlere ki kongremiz beşinci yıl kutlamalarımız havasında geçiyor. Rabbime şükürler olsun boyumuz kutlu olsun. Bizler iyiler hareketinin cesur yürekleri olarak ülkemiz ve milletimiz için taşın altına elimizi değil gövdemizi koymuş bulunuyoruz. Her türlü baskıya zorlamaya haksızlığa rağmen yılmadık yıkılmadık. Dik duruşumuzdan asla taviz vermedik bundan sonra da asla vermeyeceğiz. Geçen 5 yıl içerisinde daha çok çalıştık daha büyük daha güçlü bir aile olduk. Bunu hep birlikte başardık. Değerli gönüldaşlarım İYİ Parti İlçe yönetimi olarak görev aldığımız günden bugüne kadar ilçemizin her yerini karış karış gezerek vatandaşlarımızı dinledik.

Boyabat'ımızın sorunlarını tek tek kaydettik. Hem ilçe merkezinde hem il genelinde büyük sorunlar olduğunu tespit ettik. Sokak hayvanlarından çevre kirliliğine, altyapı sorunlarından trafik sorununa, kule, seyir terası, katı atık tesisi gibi tamamlanmayan bir sürü proje olduğunu gördük.

Görünen o ki inşallah önümüzdeki dönem bu sorunların çözülmesi bizlere nasip olacaktır. Ben İYİ Parti İlçe Başkanı olarak tam beş yıl geçirdim. Bu süre zarfında bir kardeşiniz olarak söylüyorum Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi bana bir kez bile keşke dedirttirmedi. Kendisine güvenimiz tamdır.

Değerli kardeşlerim kongremize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

Başkan Mithat Mor’dan sonra konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan ‘’ Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in 2015 sonrasında önce parti için demokrasi mücadelesi, sonrasında Türk Siyasetindeki boşluğu doldurmak adına yola çıkıp kurduğu İYİ Parti’nin kuruluş aşamasından bugün kadar olan süreçte Günay Kodaz ablam vardır. Bugün kendisi bizimle birliktedir. Divan Kurulu Başkanımızdır.

Sevgili Boyabatlılar bizler Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde vatan millet kaygısı taşıyan, devletine milletine bağlı olan insanlar olarak Türkiye’yi ileriye taşıyacak olacak siyasi kadroları oluşturduk. İktidar ülkenin tüm ana damarlarını tüketmiş durumda. Bizler bu durumdan bir vazife çıkararak vaziyet alması gerekiyordu ,sizlerle birlikte bu hedefimize yürüyoruz. Hepinizin emeklerine sağlık.

İnşallah seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkacağız sizlerde Boyabat’ta mahalli seçimlerinde buranın yönetimini alacaksınız. Genel Başkanımızın ettiği mücadelenin onda birini bizler verelim gerisi kolay. Rabbim inşallah bizlere bu ülkeyi hizmet etmeyi nasip eder. Kongremiz hayırlara vesile olsun. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’’ İfadelerinde bulundu.

Konuşmalardan sonra yapılan seçimde tek listeyle aday olan Mithat Mor yeniden Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.

Boyabat İYİ Parti İlçe Yönetimi ise şu şekilde oluştu ;

1- Nurhan Küçükbaş
2- Hayrettin Açıkgöz
3- Fuat Şerolar
4- Asaf Özcan
5- Sezgin Şimşek
6- Zekeriya Kurt
7- Alp Ömer Sütçü
8- Bilal Alp
9- Kubilay Savaş Çilingir
10- Abdullah Karaca
11- Abdurrahman Başdemir
12- Muammer Karabüber
13- Oğuzhan Ulusoy
14- Ahmet Açıkbaş
15- Serdal Çırak
16- Meftun Hekimoğlu
17- Hakan Öz
18- Kadir Özcan
19- Mustafa Özboğa
20- Uğur Sarıoğlu
21- Hüseyin Çil
22- Hidayet Gezen
23- Turgut Yetim

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi2   İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi3

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi4 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi5 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi6

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi7

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi8

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi9 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi11  İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi12 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi13 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi14

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi15 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi16 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi17 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi18 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi19

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi52

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi522

 

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi555

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi58

İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi888 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi88888 İYİ Parti Boyabat Teşkilatı Kongrede Mithat Mor İle Devam Dedi/88

 




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Davut Koçyiğit




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Henüz anket oluşturulmamış.
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI