مواقع مراهنات
Bugun...



TÜRKİYE TANER DİNÇKURT'U KONUŞUYOR BBP ADAYI TANER DİNÇKURT TÜRKİYE 2.OLDU

28. dönem Milletvekilliği seçimlerinde Sinop Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayı büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 2. si oldu...

facebook-paylas
Tarih: 16-05-2023 18:20

TÜRKİYE TANER DİNÇKURT'U KONUŞUYOR BBP ADAYI TANER DİNÇKURT TÜRKİYE 2.OLDU

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Memleketi Sivas'ın ardından Sinop Büyük Birlik Partisi olarak aldığı oy ile Türkiye 2.si olan Taner DİNÇKURT Büyük Birlik Partisi'ni de küllerinden adeta doğurdu.

Seçim öncesi kimsenin ihtimal vermediği Sinop'un beş ilçesinde teşkilatı bile olmayan partiden 6600 oy alarak büyük başarı sağlayan Taner DİNÇKURT farkını da ortaya koymuş oldu.

 

Ak Parti'nin devlet imkanlarına rağmen, her türlü avantaja rağmen oylarını düşürdüğü bir ortamda oy kaybettiği bir durumda Taner DİNÇKURT'un aldığı bu oylar milletvekili adayının ne kadar önemli ve etkili olduğunu da ortaya koydu. Bir tarafta oy kaybettiren adaylar bir tarafta oy artıran adaylar...

Taner DİNÇKURT Ak Partiden aday olsaydı muhtemelen 2-0 kazanılacak bir seçim olacaktı.

Şimdi Tüm Türkiye bu genç idealist ve halkın sevgilisi olan Taner DİNÇKURT konuşuyor. Ülke gündemine bu başarısı ile gelmeyi başaran Taner DİNÇKURT kendisine karşı seçim döneminde yapılan algılara da en güzel cevabı bu şekilde vermiş oldu.

Halkın gönlünde büyük bir sevgi kazanan Taner DİNÇKURT doğru adaylarla halka gidildiğinde halkın teveccüh gösterdiğini de kanıtlamış oldu...

Gücünü makamından alanların değil makamına güç katanların halkın gözünde ne kadar değerli olduğunu da bu sonuçla görmüş olduk.

Tebrikler Taner DİNÇKURT. Siyasete senin sayende seviye ve kalite geldi. Halkın gönlüne girmeyi başararak tüm kamuoyuna önemli bol ders verdin.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Davut Koçyiğit




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Henüz anket oluşturulmamış.
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI