مواقع مراهنات
Bugun...



Boyabatlı Vatandaş Ekmekle Mağdur Edilmesin…

Vatandaş Ekmekle Mağdur Edilmesin…

facebook-paylas
Tarih: 15-10-2020 11:54

Boyabatlı Vatandaş Ekmekle Mağdur Edilmesin…

1 Temmuz 2018 Boyabat’ta hafta sonu uygulanan nöbetçi fırın uygulaması vatandaşı iyice çileden çıkardı. Uzun süredir uygulanan nöbetçi fırın uygulaması dışarıdan gelen gurbetçi vatandaşlar tarafından hafta sonunu ekmek çilesine dönüştürüyor.

Vatandaş Mağdur Edilmesin…

Özellikle vatandaşın tekli ekmek konusunda mağdur edilmeyecek açıklamasından sonra kalabalık olmayan ailelerin ekmek israfına yol açmasına neden olan ikili ekmek ise olayın farklı bir boyutu görünüyor. Fırıncı esnafının tekli ekmek konusunda duyarlı olacağı açıklaması bugün fiyasko ile sonuçlanmadı mı?

2. Ekmek Almak Zorunda Değiliz

Özellikle yaz aylarında gurbetçi vatandaşların akın ettiği bölgemizde fırıncı esnafının hafta sonu tatil uygulamasından yakınan ve tekli ekmek bulamayan vatandaşlar” Boyabat Belediyemiz tekrar ekmek işini yapması gerekir. Belediyemiz ekmekte sigorta konumundaydı”, “Bir ekmek almak istiyoruz, zorla iki ekmek almaya mecbur ediliyoruz.”, “Ekmek aramak zorunda bırakılmayalım, bir çözüm bulunsun”, “Resmen zorbalık bu, yetkililer acilen müdahale etmelidir”, “komşunun tavuklarını besliyoruz” ve ”Esnaf Odası Başkanı nerede?” şeklinde yakınmalarda bulundular.

Kamuoyu adına yetkililere soruyoruz..

Fırıncı esnafının hafta sonu mu önemlidir? Vatandaşın mağdur edilmemesi mi? Ticari işletme olan fırıncı esnafı aynı zamanda kamu yararına çalışmıyor mu? Büyük ulusan marketlerin hafta sonu için vatandaşın mağdur edilmemesi için dışarıdan ekmek getirmesi gerekmez mi?

 




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Davut Koçyiğit




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Henüz anket oluşturulmamış.
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI