مواقع مراهنات
Bugun...



Boyabat TSO Başkanı Abdullah Genç ;Yüksek Akım Oksijen Cihazını Hastanemize Teslim Ettik

Boyabat TSO Başkanı Abdullah Genç ;Yüksek Akım Oksijen Cihazını Hastanemize Teslim Ettik

facebook-paylas
Güncelleme: 02-10-2020 17:05:56 Tarih: 02-10-2020 16:34

Boyabat TSO Başkanı Abdullah Genç ;Yüksek Akım Oksijen Cihazını Hastanemize Teslim Ettik

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde  koronavirüs salgınına yakalanan hastaların tedavisinde kullanılmak üzere acil olarak ihtiyaç duyduğu Yüksek Akım Oksijen Cihaz Boyabat Ticaret  ve Sanayi Odası tarafından temin edilerek hastaneye  teslim edildi.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde Boyabat Kaymakamlığı nezdinde hastanenin  acil ihtiyacı olan Yüksek Akım Oksijen Cihazının alımı için yardım kampanyası başlatılmıştı. Cihaz alımı için gerekli olan kaynağın tamamı ilçemizde faaliyet   gösteren toprak sanayi  fabrikaları tarafından ivedi şekilde karşılanarak açılan hesaba aktarıldı.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası  girişimleriyle distribütör firmalar ile yapılan görüşmeler neticesinde ihtiyaç duyulan cihaz bulunarak tedariki sağlandı. Bugün öğleden sonra cihazın kurulumu yapılarak görevlilere gerekli eğitimin verilmesinin ardında Boyabat 75. yıl devlet hastanesi yetkililerine  teslim edildi.

Konuyla ilgili konuşan Boyabat TSO Başkanı Abdullah GENÇ; "Hastanemizin acil ihtiyacı olan Yüksek Akım Oksijen Cihazını hızlı şekilde temin ederek teslimini gerçekleştirdik. Öncelikle bu hayırlı hizmetin gerçekleşmesine destek olan Boyabat toprak sanayisine şahsım ve Odamız adına teşekkür ediyor, tüm hastalarımıza da acil şifâlar diliyorum" dedi.

 

 




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Davut Koçyiğit




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİNOP Haberleri

Henüz anket oluşturulmamış.
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI