|
Tweet | Tarih: 22-02-2026 15:06 |
Hanönü’nde Ramazan ayının ilk iftar programı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla gerçekleşti. Kaymakam Emre Oktay, Belediye Başkanı Metin Yamali ile birlikte şehit aileleri ve kahraman gaziler başta olmak üzere geniş katılımlı bir iftar sofrasında bir araya geldi.
Programa ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve ilgili kurum amirleri katıldı. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen buluşma, ilçede dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdi.
İftar programında konuşan Kaymakam Emre Oktay, Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik ayı olduğuna dikkat çekti. Aziz şehitlerin emanetleri olan kıymetli ailelere ve gazilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirten Oktay, devletin tüm imkânlarıyla şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu ifade etti.
Program boyunca protokol üyeleri masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi. Samimi sohbetlerin yaşandığı iftar programı, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Hanönü’nde düzenlenen bu anlamlı iftar organizasyonu, Ramazan ayının birleştirici ruhunu yansıtırken, şehit aileleri ve gazilere verilen değerin bir göstergesi oldu.